Σχετικά με εμάς

H Shisha Art χαρακτηρίζεται ως η κατεξοχήν “Premium Experience” εταιρία παροχής υπηρεσιών ναργιλέδων σε επιχειρήσεις εστίασης, φιλοξενίας και νυχτερινής διασκέδασης (restaurants, cafebar, beach bar, hotel & nightclubs) σε όλη την Ελλάδα.

Με έδρα τη Θεσσαλονίκη και έτος ίδρυσης το 2017 αποτελεί μία νεοσύστατη επιχείρηση η οποία “ανακυκλώνοντας” την αγάπη που λαμβάνει από όλους εσάς και διαιωνίζοντας το πάθος της για τον ναργιλέ, ευθύνεται για δεκάδες επιτυχημένες συνεργασίες με διακριθείσες επιχειρήσεις πανελλαδικά.

Τέλος, η Shisha Art έρχεται ακόμη πιο κοντά σας μέσα από τα Social Media. Με συνολικό κοινό άνω των 20.000 υποστηρικτών καθίσταται ως η κορυφαία εταιρία στο αντικείμενο του ναργιλέ, αναπαράγωντας καθημερινά τις αγαπημένες σας στιγμές.

Ο στόχος μας

Διανύοντας μία νέα εποχή στην οποία τα trends ποικίλουν, η Shisha Art παρουσιάζει μια οργανωμένη κίνηση στο κλάδο του ναργιλέ συνδυάζοντας εκτός από την άριστη ποιότητα αναλώσιμων, καπνών και εξοπλισμού, τη λιανική και χονδρική πώληση.
 
Η ίδρυση του Shisha Love Store by Shisha Art (www.shishalove.gr) επικυρώνει την παραπάνω κίνηση όντας κομβικό σημείο της Θεσσαλονίκης όσον αφορά τα τελευταία μοντέλα ναργιλέ και αξεσουάρ των μεγαλύτερων Brands παγκοσμίως.